skip to Main Content
Fordítás - Tolmácsolás - Idegenvezetés - Kapcsolatfelvétel idegen nyelvű partnerrel, piackutatás | + 36/30/310-35-35 | most.fordit@gmail.com
Miben lehetek a segítségére?
Fordítás - tolmácsolás

Fordítás-Tolmácsolás

Idegenvezetés

Idegenvezetés

Kapcsolatfelvétel idegen nyelvű partnerrel

Kapcsolatfelvétel idegen nyelvű partnerrel, piackutatás

Alkalmazott nyelvek
Horvát nyelv

horvát
(Cro)

Szerb nyelv

szerb
(Srb)

Bosnyák nyelv

bosnyák
(Bos)

Montenegrói nyelv

montenegrói
(Mn)

Orosz nyelv

orosz
(Ru)

Angol nyelv

angol
(eng)

Fordítás, tolmácsolás, idegenvezetés és kapcsolatfelvétel idegen nyelvű partnerrel horvát, szerb, bosnyák, montenegrói, orosz nyelven

Árak
 • Fordítás: 2,40-2,80 ft/kar., ill. 3,00 – 3,20 ft/kar.
 • Tolmácsolás (követő, fülbesúgós): 35.000 (4 órás) -70.000 (8 órás)
 • Idegenvezetés: városnézés: 15.000/2-2,5 órás túra 25.000/fél napos túra

Minden esetben egyedi árajánlat készül, mindkét fél számára megfelelő ár megállapításának érdekében.

Referenciáim
 • Magyar Posta Zrt.
 • Magyar Közútkezelő Kht.
 • Paksi Atomerőmű Zrt.
 • NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága
 • Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség
 • Duna-Dráva Nemzeti Park
 • Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara
 • Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
 • Baranya Megyei Főügyészség
 • Pécsi Járásbíróság/Törvényszék
 • Nemzeti Nyomozó Iroda Dél-Dunántúli Régiója
Vállalási területek

biztonság-technikai adatlap, bizonyítvány, cégbemutatkozó, cégkivonat, egészségügy, energiahatékonyság, élelmiszeripar,  hitelesítés, hivatalos okmányok, jogi anyagok, katasztrófavédelem,  kereskedelem, kultúra, közbeszerzési eljárás, lektorálás, marketing, média, mezőgazdaság, pályázati felhívás, politika, reklám, szállítmányozás, szándéknyilatkozat, szakmai önéletrajz, szerződés, tanúsítás, termék jelölés, természetvédelem, telekommunikáció, vámeljárás, villamos-energia piac, vendéglátó-szállásadási szolgáltatások, weblap

Fordítás, tolmácsolás, idegenvezetés és kapcsolatfelvétel idegen nyelvű partnerrel horvát, szerb, bosnyák, montenegrói, orosz nyelven

Néhány szó rólam

– szakfordító, tolmács, idegenvezető, középiskolai nyelvtanár –

Már gyerekkoromtól idegen nyelvű környezetben élhettem és ilyen környezetben sajátíthattam el a jelenlegi munkanyelveim alapjait. Így személyes tapasztalás útján ismertem meg más országok nyelvhasználatát, kultúráját és  mentalitását. Munkám során együttműködő, érdeklődő, az új kihívásokra nyitott, megújulni képes ember vagyok. A munkám természete folytonos tanulásra ösztönöz (“Lifelong learning”).

Az elszámolás alapját a forrásnyelvi forrásszöveg karakter száma képezi, tolmácsolás esetén pedig a feladat időtartama. Ilyen módon a Megrendelő már előzetesen pontosan megtudhatja a nyújtandó szolgáltatás díját.

A fordítást/tolmácsolást diplomás, szakképzett, több év szakmai gyakorlattal és referenciákkal rendelkező fordító/tolmács végzi, minőségi- és határidő garanciavállalással, illetve egyedi kérések figyelembe vétele mellett.

A Megrendelő kérésére kiegészítésképpen még célnyelvi lektor is átnézheti az elkészült fordítást.  A fordítás ellenőrzése minden esetben az eredeti dokumentum tartalma alapján formai, nyelvtani és szakmai szempontból (szakterminológia használata) történik.

Tekintettel hogy egy sor hazai és külföldi hatóság elfogadja a hivatalos (vagyis nem hiteles) fordítást, így hivatalos, záradékkal ellátatott fordítások elvégzésére is van lehetőség.

Alapvető elvárás a fordítóval szemben, hogy az ügyfelek dokumentumainak (és az abban szereplő adatok) kezelése bizalmasan történjen. Szükség esetén titoktartási nyilatkozat kiállítása is lehetséges.

Vállalási határidő és sürgősségi felár: normál esetben napi 6-8000 lefordított karakterrel lehet számolni, rövidebb határidő esetén (pl. „azonnali munkavégzés”) sürgősségi felár kerül megállapításra.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben további kérdése volna, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérem keressen az elérhetőségeimen.

  Fordítás, tolmácsolás, idegenvezetés és nyelvoktatás Pécs és országosan

  Cég adatai

   MOST-HÍD BT.

  Elérhetőségek:

  E-mail: most.fordit@gmail.com

  Telephone number: + 36 30 310 35 35

   skype: radmila.svraka

  Back To Top